'Perisic verlaat Tottenham Hotspur en keert terug bij oude liefde'

'Perisic verlaat Tottenham Hotspur en keert terug bij oude liefde'

06-07-2023 17:30
3

Ivan Perisic staat op het punt om terug te keren naar Kroatië. De middenvelder annex aanvaller zou zijn contract met Tottenham Hotspur willen beëindigen om vervolgens de overstap te maken naar zijn oude liefde HNK Hajduk Split.

Dat meldt Sky Sports. Perisic heeft nog een eenjarig contract in Londen, maar zou dus wel eens vroeger kunnen afzwaaien. De Kroaat stond naar verluidt eerder in de belangstelling van enkele clubs uit Saudi-Arabië, evenals het Turkse Fenerbahçe. De vraag was of Perisic in Europa wilde blijven of een grote financiële slag wilde slaan. Uiteindelijk kiest hij dus hoogstwaarschijnlijk voor Hajduk Split.

Tussen 2000 en 2006 speelde Perisic al in de jeugd van de Kroatische club. Daarna maakte hij de overstap naar het Franse FC Sochaux, waarna hij werd verhuurd aan KSV Roeselare. In ons land kennen we hem uiteraard vooral vanwege zijn passage bij Club Brugge, waar hij zich echt toonde aan het grote publiek. Na verdere avonturen bij Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Internazionale en Bayern München kwam hij in 2022 bij Tottenham terecht. Daar speelde hij 44 officiële duels.