Emond schiet Standard naar de winst in nipte oefenpartij tegen Olympic Charleroi

05-07-2023 22:23
8

Standard is weer begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en werkte woensdageen oefenpartij af tegen Olympic Charleroi. Daarin ontsnapte de ploeg van Carl Hoefkens aan een nederlaag door in het slot nog met 3-2 te winnen.

De Rouches kenden de nodige moeite met Olympic Charleroi en kwamen zelfs op achterstand tegen de ploeg uit Eerste Nationale. In de tweede helft kon Standard de scheve situatie wel nog rechtzetten.

Achttie minuten voor tijd viel de gelijkmaker via Ohio op assist van Renaud Emond. De spits wist de overwinning helemaal over de streep te trekken door nog twee doelpunten te maken in het slot. Een laat doelpunt van Sylla maakte het nog spannend, maar de 3-2 bleef staan.