OFFICIEEL: Buijs doet zaken met ex-club KV Mechelen: 'Talentvolle buitenspeler'

OFFICIEEL: Buijs doet zaken met ex-club KV Mechelen: 'Talentvolle buitenspeler'

03-07-2023 19:12
1

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met Milan Robberechts. De negentienjarige aanvaller, die bij voorkeur als rechtsbuiten speelt, komt over van KV Mechelen.

Robberechts heeft zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen, met een optie voor een derde seizoen, gezet. "Ik ben blij om hier te zijn", reageert het talent op de clubsite van Fortuna. "Fortuna voelt voor mij op dit moment, in deze fase van mijn carrière, als de juiste stap. Ik krijg hier de kans om me verder te ontwikkelen en in de Eredivisie te spelen. Ik heb er enorm veel zin in."

Américo Branco, technisch manager in Sittard, is blij met de komst van Robberechts. "We halen met Milan een talentvolle buitenspeler binnen, die in Sittard de volgende stappen in zijn carrière kan zetten. Hij is een speler met een sterke persoonlijkheid en staat zijn mannetje op het veld. Milan heeft bij KV Mechelen eerder succesvol samengewerkt met Danny en we hopen dat het bij Fortuna weer een succes gaat worden."

Robberechts speelde zijn wedstrijden het afgelopen seizoen voornamelijk bij de beloftenploeg van Mechelen. Uitgerekend Danny Buijs, trainer van Fortuna, liet de aanvaller debuteren in het profvoetbal.