Fredberg na transfer Verbruggen: “Januari eerste keeper en nu Premier League”

Fredberg na transfer Verbruggen: “Januari eerste keeper en nu Premier League”

03-07-2023 16:09
9

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, reageert op de transfer van doelman Bart Verbruggen. De doelman wist zich het afgelopen seizoen binnen zeventien Jupiler Pro Leaguewedstrijden in de kijker te spelen. Fredberg uit zich zeer trots over de ex-doelman van RSCA.

Fredberg ziet in dat het erg snel is gegaan met de ontwikkeling van de pas 20-jarige Verbruggen. “Het is allemaal erg snel gegaan voor Bart. De club koos er in januari bewust voor om hem voluit zijn kans te geven bij de eerste ploeg en nu maakt hij al de overstap naar de Premier League. We zijn ongelooflijk trots dat Bart zich zo snel heeft weten te ontwikkelen bij ons”, deelt Fredberg via de officiële kanalen van Anderlecht.

Fredberg meent dat deze overstap voor zowel Verbruggen als Anderlecht de beste keuze is en hij voorziet een mooie toekomst voor de doelman. “Deze overstap is zowel voor hem als voor RSCA de beste strategische keuze. We wensen Bart enorm veel succes in wat ongetwijfeld een prachtige carrière wordt”, besluit Fredberg.