'Inter Miami is nog niet klaar na Messi en Busquets, Alba en Ramos ook op komst'

'Inter Miami is nog niet klaar na Messi en Busquets, Alba en Ramos ook op komst'

02-07-2023 10:20
1

Inter Miami FC versterkte zich al met Lionel Messi en Sergio Busquets, maar is nog niet klaar op de transfermarkt. De Amerikaanse club van mede-eigenaar David Beckham is nu ook dicht bij de komst van Jordi Alba én Sergio Ramos.

Dat Alba zijn voormalige FC Barcelona-teamgenoten zou volgen tekende zich al enige tijd af. De 34-jarige linksback vertrok deze zomer transfervrij uit Camp Nou. Volgens Diario Sport is hij op een haar na rond met Inter Miami. De Catalaanse sportkrant pakt echter ook uit met het nieuws dat Ramos hard op weg is naar de MLS-club.

De 37-jarige Spaanse verdediger speelde bij Paris Saint-Germain al samen met Messi. Net als de Argentijnse ster is hij transfervrij vertrokken uit de Franse hoofdstad. De clubicoon van Real Madrid zou zelf niets liever dan terugkeren naar jeugdliefde Sevilla, maar die club houdt de boot af. Inter Miami toont zich wel daadkrachtig en is in verregaande onderhandelingen met zowel Ramos als Alba.

De formatie uit Florida krijgt daarmee een hoog La Liga-gehalte. Ramos vocht in het verleden namens Real Madrid verhitte duels uit met het Barça-trio Messi, Busquets en Alba. Onlangs werd Gerardo Martino, die ook bij de Catalanen op de bank zat, al aangesteld als nieuwe trainer.