Niet enkel Deila was optie: 'Dahl Tomasson weigerde aanbieding Club Brugge'

Niet enkel Deila was optie: 'Dahl Tomasson weigerde aanbieding Club Brugge'

01-07-2023 21:18
2

Club Brugge heeft met Ronny Deila een nieuwe coach gevonden, die Blauw-Zwart weer aan de successen moet helpen. De Noor was echter niet de enige die op het lijstje stond van de Bruggelingen. Naast Karel Geraerts wordt nu ook John Dahl Tomasson genoemd.

Bij het doorgaans betrouwbare Ekstra Bladet klinkt het dat Club Brugge er ook aan dacht om Dahl Tomasson in huis te halen. De 46-jarige Deen is momenteel coach van Blackburn Rovers, waar hij het bestuur van Club Brugge wist te overtuigen. Tot een overgang kwam het echter niet.

De ex-speler van onder meer Feyenoord en AC Milan zag het naar verluidt niet zitten om Engeland te verlaten en koos ervoor om bij Blackburn Rovers te blijven. Met die club eindigde hij vorig seizoen op een zevende plek in de Championship en wil hij komend seizoen weer meestrijden voor de promotie naar de Premier League.

Club Brugge koos uiteindelijk voor Deila, die werd weggehaald bij Standard. De Noorse coach moet de komende campagne beter doen dan een vierde plek in de stand.