UPDATE: Nainggolan reageert op San Marino-geruchten: “Dikke zever”

UPDATE: Nainggolan reageert op San Marino-geruchten: “Dikke zever”

30-06-2023 18:14 Laatste update: 03-07-2023 13:47
9

Voor Radja Nainggolan staat mogelijk een bijzonder opvallende uitdaging te wachten. De voormalige Rode Duivel zit binnenkort zonder club en kan richting... San Marino verhuizen.

Bij San Marino TV valt namelijk te lezen dat Tre Fiori momenteel onderhandelingen voert met Nainggolan. De San Marinese ploeg wil zich stevig versterken met het oog op de kwalificatiecampagne voor de Conference League en hoopt Nainggolan in huis te kunnen halen.

De ex-speler van Royal Antwerp FC vroeg nog even bedenktijd, maar bij Tre Fiori is men bijzonder hoopvol dat Nainggolan binnenkort zijn handtekening zal zetten bij de club.

Nainggolan begon dit seizoen bij Antwerp en trok in januari richting de Italiaanse tweedeklasser SPAL. Daar was hij een basispion, maar kon hij de ploeg niet behoeden van degradatie. Nu wacht hem opvallende stap richting de San Marinese competitie.

Update: De hoop van Tre Fiori om Nainggolan te strikken, is doorprikt door de speler zelf. “Dikke zever”, noteerde Gazet van Antwerpen uit de mond van Il Ninja over de geruchten omtrent een transfer naar San Marino. Ook voor een move naar Turkije staat Nainggolan niet te springen. Aan stoppen wil hij ook niet denken, maar hij wacht op een interessant voorstel.