OFFICIEEL: Skriniar verlaat Inter transfervrij en trekt richting PSG

OFFICIEEL: Skriniar verlaat Inter transfervrij en trekt richting PSG

30-06-2023 14:44
1

Internazionale heeft het transfervrije vertrek van Milan Skriniar officieel gemaakt. De geruchten gingen al langere tijd, dat de mandekker zijn contract niet ging verlengen. Hij tekent volgende week een contract bij Paris Saint-Germain.

De Slowaak was jarenlang een vaste pion in de defensie van Internazionale. Hij heeft echter besloten zijn contract niette verlengen en trekt naar Parijs. De deal werd in januari al rondgemaakt, maar door de aankondiging van Inter is het nu echt officieel. Paris Saint-Germain zal de komst van Skriniar volgende week officieel aankondigen. 

Skriniar werd in de zomer van 2017 voor 34 miljoen euro overgenomen van Sampdoria. In die zes jaar werd hij een belangrijke steunpilaar voor I Nerazzurri. Hij speelde meer dan 246 wedstrijden voor de club, won de Coppa Italia twee keer en werd in 2021 kampioen van Italië. In Parijs wordt hij onderdeel van een mogelijk nieuw centraal duo. Eerder werd ook Manfred Ugalde van Sporting Portugal al aan de club verbonden. Voor Inter is het een aderlating, omdat na Marcelo Brozovic nu een tweede sterkhouder vertrekt.