OFFICIEEL: Fabio Silva en Hazard blijven niet bij PSV en nemen afscheid

OFFICIEEL: Fabio Silva en Hazard blijven niet bij PSV en nemen afscheid

30-06-2023 14:16
6

PSV heeft afscheid genomen van de huurlingen Jarrad Branthwaite, Fábio Silva (ex-RSC Anderlecht), Sávio en Thorgan Hazard. Hun tijd in Eindhoven zit er nu officieel op, zo maken de Brabanders bekend. 

Branthwaite, Silva, Sávio en Hazard keren per 1 juli terug naar respectievelijk Everton, Wolverhampton Wanderers, Troyes AC en Borussia Dortmund. 'PSV dankt hen voor bewezen diensten en wenst ze het allerbeste met het vervolg van hun loopbaan', zo is te lezen op de clubsite. 

Voormalige Anderlecht-spits Silva, die in negentien wedstrijden voor PSV vijf doelpunten maakte, zal dus aanvankelijk ook terugkeren naar Engeland, maar de Wolves-aanvaller heeft de ambitie om elders aan de slag te gaan. 

Ook voor Hazard komt er een einde aan zijn verhaal bij PSV. De Rode Duivel miste een aantal wedstrijden vanwege blessureleed. Wel was hij twee keer heel belangrijk. Zowel in het duel met Feyenoord in De Kuip als in de bekerfinale tegen Ajax in De Kuip scoorde hij een doelpunt. Bij Borussia Dortmund mag hij inmiddels ook vertrekken.