Tavolieri: 'Anderlecht blijft met Nice spreken om kloof rond Dolberg te dichten'

Tavolieri: 'Anderlecht blijft met Nice spreken om kloof rond Dolberg te dichten'

26-06-2023 22:00
33

Het blijft wachten op de eerste zomertransfer van RSC Anderlecht. Rond Kasper Dolberg doen nu al weken geruchten de ronde, maar de onderhandelingen met OGC Nice blijven aanslepen. Toch weigert Jesper Fredberg die piste op te geven.

De situatie rond Dolberg is gekend. De Deen zit op een zijspoor in Zuid-Frankrijk, wat landgenoot Fredberg als muziek in de oren klinkt. Beide heren zouden graag met elkaar samenwerken, maar voorlopig ligt de vraagprijs van Nice te hoog. Ondanks een mager seizoen verlangt de club nog steeds vijf tot zeven miljoen euro voor Dolberg. Dat bedrag wil of kan Anderlecht niet ophoesten.

En dus staan ook de komende dagen in het teken van onderhandelen, weet Sacha Tavolieri. Fredberg zal opnieuw rond de tafel gaan zitten met de verantwoordelijken van Nice. De bedoeling is om de kloof tussen vraag en aanbod zo klein mogelijk te maken. Dolberg werd het voorbije seizoen uitgeleend aan Sevilla FC en Hoffenheim, maar kon daar geen potten breken. Nice is nu van plan om hem definitief van de hand te doen.