Ochoa (ex-Standard) boekt makkelijke zege op Gold Cup tegen Honduras

Ochoa (ex-Standard) boekt makkelijke zege op Gold Cup tegen Honduras

26-06-2023 09:12

Mexico is voortvarend begonnen aan de strijd om de Gold Cup. El Tri was in zijn openingsduel met 4-0 te sterk voor Honduras. In doel stond ex-Standard-doelman Guillermo Ochoa.

Luis Romo nam de eerste twee Mexicaanse treffers voor zijn rekening, Orbelín Pineda tekende na rust voor de 3-0 en Luis Chávez zorgde voor het slotakkoord. Aanvaller Gimenez moest voorrang verlenen aan Henry Martín in de punt van de aanval en viel na een uur in. Het zorgde voor gejuich op de tribunes in Houston.

"Ik ben geen ster, zeker niet", reageert de Feyenoorder bij FOX Sports. "Ik dien het team en probeer mijn best te doen als ik de kans krijg. Ik ben niet in de positie van Hugo Sánchez of Rafa Márquez om een basisplaats op te eisen. We doen wat de coach zegt en staan er als het moet."

Gimenez leek nog wel te scoren, maar werd teruggefloten vanwege buitenspel. "Ik wil de fans graag terugbetalen op het veld. Dat is wat ze van me verwachten, dat ik doelpunten maak. Mijn doelpunt ging helaas niet door, maar ik was dichtbij. Laten we hopen dat hij snel valt."