Antwerp wil hoge aankoopoptie Keita niet lichten: Dat betalen wij niet

Antwerp wil hoge aankoopoptie Keita niet lichten: "Dat betalen wij niet"

25-06-2023 23:40
13

Na een goede uitleenbeurt hoopte men bij Royal Antwerp FC Mandela Keita definitief over te kunnen nemen. Zover lijkt het mogelijk toch niet te gaan komen.

Na de uitleenbeurt van Keita aan Antwerp klonk het dat The Great Old wel langer door wilde gaan met de middenvelder. Oud-Heverlee Leuven sluit een vertrek ook niet uit, maar dan zal The Great Old de aankoopoptie van tien miljoen euro moeten lichten. Dat is voor Antwerp toch iets te gortig.

"We hebben op een open en eerlijke manier met OH Leuven gesproken, maar wat zij voor Keita willen, is niet wat wij zullen betalen", is CEO Sven Jaecques duidelijk in een gesprek met Gazet van Antwerpen.

Voor Antwerp is de komst van Keita ook niet broodnodig. Met Alhassan Yussuf heeft men bij Antwerp namelijk nog een extra optie rondlopen. "Keita was de vervanger van Alhassan Yusuf, die er na zijn blessure weer helemaal staat en nog twee jaar contract heeft", aldus Jaecques.

Of Keita ook terugkeert naar OHL is nog maar de vraag. Naar verluidt is er ook flink wat buitenlandse interesse voor de belofteninternational.