Hakimi (PSG) sluit terugkeer niet uit: 'Als Real Madrid belt, luisteren we'

Hakimi (PSG) sluit terugkeer niet uit: 'Als Real Madrid belt, luisteren we'

24-06-2023 16:46
5

Achraf Hakimi ziet een terugkeer naar Real Madrid als een serieuze optie. Bij Paris Saint-Germain beschikt de rechtsback nog over een doorlopend contract, maar over een wederkomst bij zijn jeugdclub kan in ieder geval altijd worden gepraat. 

Dat zegt zijn zaakwaarnemer Alejandro Camaño in gesprek met AS. "Hij is nu vijf jaar weg uit Madrid, maar als jeugdspeler is Madrid altijd een thuis voor hem. De stad en club zitten in zijn hart. Als Real Madrid belt, gaan we uiteraard luisteren."

Op dit moment zit Hakimi ook goed op zijn plek bij PSG, weet Camaño. "Zijn hart spreekt Real Madrid, maar zijn kleuren zijn nu die van PSG. Dat is ons huidige project, daar focussen we ons op. Zij hebben veel tijd en moeite in hem gestoken en dus zit hij voor de volle honderd procent met zijn gedachten bij PSG."

Hakimi speelde tussen 2006 en 2016 in de jeugdopleiding van Real Madrid, waarna hij aansloot bij het tweede elftal van de Spaanse topclub. In 2017 debuteerde de rechtsback bij het eerste. Daarna werd Hakimi twee jaar lang verhuurd aan Borussia Dortmund om vervolgens verkocht te worden aan Internazionale. In 2021 verkocht de Italiaanse club de dragende kracht van Marokko met winst aan PSG.