Verbruggen (RSCA) baalt na grandioos optreden: De teleurstelling overheerst

Verbruggen (RSCA) baalt na grandioos optreden: "De teleurstelling overheerst"

21-06-2023 20:40
6

Bart Verbruggen was woensdagavond dé belangrijkste man van het veld bij Jong Oranje. De keeper van RSC Anderlecht pakte een aantal hele belangrijke ballen, maar na afloop overheerst bij hem toch teleurstelling.

"Ik weet dat ik belangrijk heb kunnen zijn met twee reddingen, maar op dit moment ben ik meer teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen", vertelt Verbruggen na afloop van de wedstrijd bij de NOS. "Met het aantal kansen dat we hadden, vind ik dat we deze hadden moeten winnen. Het is wel lekker dat je het team kan helpen met reddingen vandaag. Ik ben blij dat dat gelukt is, maar teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen."

Jong Oranje zakte in de tweede helft steeds meer weg. Verbruggen kan de vinger daarvoor nog niet op de zere plek leggen. "Het kan zijn dat zij tactisch iets hebben aangepast of dat wij meer vermoeid zijn. Daar moeten we echt even rustig naar kijken met zijn allen. Wij hadden in de rust met 3-0 voor moeten staan en dan speel je die wedstrijd makkelijk uit. Dan spreek je niet van een goed resultaat als het 0-0 wordt."