'Sangaré gaat PSV zeker verlaten: biedingen komen nog niet in de buurt'

'Sangaré gaat PSV zeker verlaten: biedingen komen nog niet in de buurt'

21-06-2023 12:39

Ibrahim Sangaré gaat deze zomer 'zeker' vertrekken bij PSV. Dat is de voorspelling van zijn zaakwaarnemer tegenover het Eindhovens Dagblad. Er is echter nog geen club die wil voldoen aan de vraagprijs van 37 miljoen euro.

Er zijn volgens Jean Musampa, de agent van Sangaré, wel genoeg clubs in de markt voor zijn speler. "Als het nog niet lukt om voor 3 juli een transfer af te ronden, begint Ibrahim uiteraard gewoon aan het seizoen in Eindhoven. Maar daarvoor of daarna kan er uiteraard van alles gebeuren en hoe snel dat gaat, is nu niet te voorspellen." Onder andere Paris Saint-Germain en Newcastle United zouden in een eerder stadium al hebben geïnformeerd.

Sangaré heeft een verkoopsom van 37 miljoen euro in zijn contract staan en daar wil PSV zich graag aan blijven houden. Er zouden dus al wel een aantal biedingen zijn binnengekomen, maar die voldoen nog niet aan die prijs. Voor PSV is de verkoop van Sangaré in ieder geval geen prioriteit. Zij willen eerst Xavi Simons definitief contracteren en Joey Veerman niet laten vertrekken.