OFFICIEEL: Willen wil blijven, verdediger tekent tot 2026 bij Zulte Waregem

OFFICIEEL: Willen wil blijven, verdediger tekent tot 2026 bij Zulte Waregem

19-06-2023 21:21
4

Lukas Willen, de 20-jarige verdediger van SV Zulte Waregem, heeft zijn contract verlengd. De jonge verdediger heeft nu een nieuw contract getekend tot 2026. Willen degradeerde het afgelopen Jupiler Pro League seizoen met Essevee, maar dat heeft de jongeling net als Ruud Vormer en Jelle Vossen niet weerhouden om bij de club te blijven.

Zulte Waregem is zeer content met de contractverlenging van Willens ‘Met de contractverlenging van Lukas Willen bouwt Essevee verder aan een kwalitatieve en evenwichtige kern die het komende seizoen moet strijden voor promotie’, meldt Zulte Waregem via de officiële kanalen.

Willen zelf is ook zeer te spreken over zijn contractverlenging bij Zulte Waregem. "Ik ben heel blij dat ik mezelf hier de komende seizoenen verder kan ontwikkelen. Ik heb de eer gehad om voor deze prachtige club mijn debuut als profvoetballer te maken, ik zal er alles aan doen om Essevee zo snel mogelijk iets terug te geven en deze club opnieuw naar het hoogste niveau proberen brengen", vertelt Willen.

Willen heeft al aardig wat ervaring opgedaan in de Jupiler Pro League, de verdediger speelde het afgelopen seizoen 21 wedstrijden mee met Zulte Waregem. Ook deed Willen al meerdere malen mee bij de nationale jeugdploegen.