'PSV schakelt versnelling hoger en wil Lang snel overnemen van Club Brugge'

'PSV schakelt versnelling hoger en wil Lang snel overnemen van Club Brugge'

18-06-2023 13:45
55

PSV wil de komst van Noa Lang na de interlandperiode rond zien te krijgen. De Eindhovenaren hebben met Lang inmiddels contact gelegd en de hoop blijft dat hij snel bij het team van Peter Bosz aansluit, meldt Voetbal International.

PSV wordt al even in verband gebracht met Lang en de club heeft ook al het eerste contact gelegd. De aanvaller van Club Brugge wordt in Eindhoven gezien als de vervanger van Cody Gakpo en moet rond de twaalf miljoen euro gaan kosten. De daadwerkelijke deal rond maken wordt een lastige opgave voor PSV, aangezien er een hoop clubs achter de 24-jarige Lang aanzitten. Zo wordt ook zijn ex-club Ajax genoemd als mogelijke bestemming.

Lang zelf staat in ieder geval welwillend tegenover een terugkeer naar Nederland. "Eerst zei ik altijd standvastig nee, maar ik ben pas vader geworden, dus daar kijk je ook naar. Misschien over één of twee jaar terugkeren kan geen kwaad. Wat ik bij Club Brugge heb gedaan in drie seizoenen, als ik dat bij Ajax of PSV had gedaan dan had ik nu bij een Europese topclub gezeten", zo vertelde hij onlangs bij Kick 'T Met van Ziggo Sport.