Tavolieri oppert denkpiste van Eden Hazard: 'Spelen bij RWDM samen met Kylian'

Tavolieri oppert denkpiste van Eden Hazard: 'Spelen bij RWDM samen met Kylian'

17-06-2023 18:00
24

Na zijn vertrek bij Real Madrid is het nog niet duidelijk waar de toekomst van Eden Hazard ligt. Nu pakt Sacha Tavolieri op Twitter uit met een opvallend bericht. Volgens de Waalse journalist zou Eden al nagedacht hebben hoe het zou zijn om samen met broertje Kylian Hazard voor RWDM te spelen.

In de zomer van 2022 besloot Kylian om naar RWDM te trekken. Dat bleek achteraf een goede keuze te zijn, want de Brusselse ploeg kroonde zich in het seizoen 2022 – 2023 tot kampioen van de Challenger Pro League. Volgend seizoen komt RWDM dus terug uit in de Belgische Eerste Klasse.

Tavolieri stelt nu dat het op het eerste gezicht vreemd lijkt dat Eden zou gaan spelen voor de promovendus, maar dat de voormalige Rode Duivel mogelijk niet kiest voor het financiële aspect van het voetbal, maar kijkt naar het familiale. Volgens de journalist zou Eden er al over nagedacht hebben om voor RWDM te gaan spelen samen met zijn broertje.

Of Eden Hazard straks echt te bewonderen valt in de Jupiler Pro League valt nog af te wachten. Voorlopig blijft het bij een vaag verhaal. Op 32-jarige leeftijd is Eden transfervrij. Samen met Real Madrid besloot hij onlangs zijn doorlopend contract in de Spaanse hoofdstad te verbreken.