Carrasco over Tedesco en Martinez: “Bij nieuwe vrouw zijn er ook andere regels

Carrasco over Tedesco en Martinez: “Bij nieuwe vrouw zijn er ook andere regels"

14-06-2023 17:59
1

Yannick Carrasco maakt sinds 2015 deel uit van de kern van de Rode Duivels en is een sleutelfiguur in deze verjongde selectie. Domenico Tedesco is ongetwijfeld tevreden met de ervaring die Carrasco in een kern brengt. 

De Rode Duivel blikt hoe dan ook terug op een goed seizoen bij Atlético Madrid. Een selectie voor de nationale ploeg mag dan ook geen verrassing zijn. “Ik weet niet of het het beste seizoen uit mijn carrière was”, klinkt het bij de vleugelspeler in RTBF. “Je kunt je altijd verbeteren en het beter doen. Ik heb geluk dat ik voor een grote club speel," zei Carrasco.

De Rode Duivel werd ook gevraagd naar zijn relatie met Tedesco. "Die is geweldig, hij staat heel dicht bij de spelers”, klinkt het meteen bij Carrasco. “Hij weet hoe hij moet praten en hoe hij dingen moet zeggen. Hij is openhartig en daar houden we van. Hij draait er niet omheen. Hij weet hoe hij moet lachen, serieus moet zijn en zich verstaanbaar moet maken.”

“We mogen niet klagen. We begrepen snel wat hij wel en niet wilde. De groep luistert en stelt vragen. Is hij strenger dan Roberto Martinez? Iedereen heeft zijn eigen regels en eisen”, gaat Carrasco verder. “Als je uit elkaar gaat en met een andere vrouw gaat samenwonen, zullen de regels ook anders zijn. We waren volwassen, we wisten hoe we ons moesten gedragen. Er waren regels onder Martinez, ja."