'Twee ex-trainers van Club Brugge zijn de topkandidaten bij Leicester City'

'Twee ex-trainers van Club Brugge zijn de topkandidaten bij Leicester City'

13-06-2023 10:01
2

Na de degradatie richting The Championship is men bij Leicester City nog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Enkele namen werden al genoemd, waaronder ook twee ex-trainers van... Club Brugge.

Eerder raakte al bekend dat Carl Hoefkens één van de kandidaten is om de nieuwe trainer van Leicester City te worden. Hij is niet de enige ex-trainer van Club Brugge die naar Leicester kan verhuizen. Ook zijn opvolger bij Club Brugge, Scott Parker, wordt genoemd als potentiële trainer.

Volgens talkSPORT zijn de beide trainers ook de grootste kandidaten om binnenkort te worden aangesteld. Zij staan het hoogst op het lijstje van de Leicester-eigenaars, die ook denken aan onder andere Dean Smith, Steven Gerrard en Kieren McKenna.

Het verleden van Hoefkens in The Championship en zijn prestaties in de Champions League met Club Brugge zouden een grote reden zijn voor Leicester City om onze landgenoot aan te trekken. Daarnaast bewees Parker in het verleden bij Fulham en Bournemouth al dat hij promotie naar de Premier League kan afdwingen met een ploeg uit The Championship.