Strijd Verbruggen barst los: 'Brighton maakt meeste kans op Anderlecht-goalie'

Strijd Verbruggen barst los: 'Brighton maakt meeste kans op Anderlecht-goalie'

11-06-2023 13:53
24

Bart Verbruggen lijkt stilaan onhoudbaar geworden voor RSC Anderlecht. De Nederlandse doelman kan rekenen op flink wat interesse. Vooral vanuit Engeland hopen heel wat clubs Verbruggen in huis te halen.

Eerder werd Verbruggen nog gelinkt aan Liverpool en Manchester United, maar de Nederlander verkiest te verhuizen naar een club waar hij speelminuten kan krijgen. Ook het Burnley FC van Vincent Kompany toont verregaande interesse en deed al een eerste bod, maar Brighton & Hove Albion FC mag toch beginnen hopen op de komst van Verbruggen.

Burnley zag het eerste bod van zo'n vijftien miljoen euro op Verbruggen geweigerd worden, terwijl Brighton volgens The Sun wel bereid is om verder te gaan voor de Nederlander. RSC Anderlecht vraagt naar verluidt zo'n twintig miljoen euro voor hun doelman.

Bij Brighton kan men een goede doelman ook gebruiken. Het deed dit seizoen een beroep op Jason Steele, die Robert Sanchez na een teleurstellend seizoensbegin verving in doel. The Seagulls zoeken echter naar een nieuwe nummer één en denken daarvoor aan Verbruggen.