Gheysens na kampioenschap: “Overmars heeft Van Bommel groter gemaakt”

Gheysens na kampioenschap: “Overmars heeft Van Bommel groter gemaakt”

04-06-2023 22:16
14

Gheysens reageert nuchter na het kampioenschap van Royal Antwerp FC. De eigenaar van Antwerp FC is content na het kampioenschap en is erg lovend over het team en met name over technisch directeur Marc Overmars.

Gheysens vertelt na het binnenhalen van het kampioenschap van Antwerp wat het kampioenschap met hem doet. ““Ik ben zeer nuchter erin, het is fantastisch dat er gewonnen is. We hadden het niet meer verwacht in de laatste 5 minuten. Fantastisch voor iedereen, Marc Overmars als directeur en dan heb je die ganse groep, een fantastische zet” vertelt Gheysens voor de camera’s van Eleven.

Gheysens vertelt verder over het belang van Overmars en welk effect dat heeft gehad op hoofdtrainer Mark van Bommel. “Marc Overmars is iemand speciaal, die heeft van Bommel groter en groter gemaakt. Hij heeft ook een fantastisch team, de mensen moeten ook het karakter en de wil hebben om te willen en om mee te gaan”, besluit Gheysens.

Het kampioenschap van Antwerp kwam op uitzonderlijk spannende wijze tot stand. Waar Union SG in de 89e minuut het kampioenschap uit het zicht verloor, zorgde Alderweireld er in de 94e minuut voor dat Antwerp via een gelijkspel toch kampioen werd.