'Antwerp wil shoppen bij Club Brugge en gaat opnieuw voor doelman Lammens'

'Antwerp wil shoppen bij Club Brugge en gaat opnieuw voor doelman Lammens'

02-06-2023 21:00
9

Bij Royal Antwerp FC kan men dit seizoen rekenen op een bijzonder sterke Jean Butez, maar kan de club ook nog een extra doelman gebruiken. Daarvoor hoopt men bij The Great Old op de komst van Senne Lammens van Club Brugge.

Afgelopen winter toonde Antwerp al interesse in het jeugdproduct van Club Brugge, maar tot een transfer kwam het toen niet. Daar kan deze zomer verandering in komen. Volgens Gazet van Antwerpen toont The Great Old nog altijd interesse in de twintigjarige doelman en wil het Lammens graag in huis halen.

De doelman heeft een aflopend contract bij Club Brugge, dat hij niet wil verlengen. Naar verluidt ziet hij een transfer richting Antwerp ook wel zitten, al zal veel afhangen van een mogelijk vertrek van Butez. Daarnaast kan hij nog rekenen op interesse van verschillende andere clubs uit binnen- en buitenland.

De belofteninternational komt al sinds 2014 uit voor Club Brugge, waar hij dit seizoen vooral in de eerste seizoenshelft indruk maakte bij Club NXT. Hij speelde ook al vier partijen voor de A-ploeg.