Siquet over terugkeer Standard: “Je weet maar nooit, wil absoluut spelen”

Siquet over terugkeer Standard: “Je weet maar nooit, wil absoluut spelen”

28-05-2023 13:14
8

Cercle Brugge heeft zaterdag Sclessin in verlegenheid gebracht met een 0-4 overwinning. Voor Hugo Siquet was het een terugkeer naar Standard. De verdediger ging na afloop van de partij in gesprek met RTBF

Het was hoe dan ook een pijnlijke week voor de supporters van Standard. Ze zagen Ronny Deila richting Club Brugge trekken en kregen een 0-4 pandoering om de oren tegen die andere club uit Brugge. Siquet zat in het winnende kamp en was vooral blij om zoveel vertrouwde gezichten terug te zien. 

"Het is een beetje vreemd. Het is waar dat ik nooit had verwacht hier ooit in een ander truitje te spelen. Door de grillen van het voetbal gebeurde het vandaag. Ik ben blij met de manier waarop het is gegaan en met het resultaat, maar ik ben ook blij met de ontvangst die ik van Sclessin heb gekregen”, aldus Siquet. 

Een terugkeer naar Standard ligt misschien wel in het verschiet voor de jonge rechtsback. Zoals je weet kan alles heel snel gaan in het voetbal: "Je weet maar nooit. Het gebeurde niet in januari omdat er al een speler was. Ik wilde absoluut spelen. Ik kreeg de kans om naar Cercle te komen, een prachtige club met grote ambities, en ik denk dat de keuze uiteindelijk vruchten heeft afgeworpen.”