'Kluivert beroofd in Spanje: vriendin krijgt klappen, 200.000 euro kwijt'

'Kluivert beroofd in Spanje: vriendin krijgt klappen, 200.000 euro kwijt'

25-05-2023 12:44
1

Justin Kluivert heeft heel andere dingen aan zijn hoofd dan voetbal. Woensdagavond is er ingebroken in zijn huis. Zijn vriendin werd daarbij mishandeld, melden Spaanse media.

Kluivert verblijft op Mallorca, waar hij met zijn club Valencia CF in voorbereiding is op de uitwedstrijd tegen Real Mallorca. Nadat zijn vriendin de hond had uitgelaten, zagen drie gemaskerde mannen, vermoedelijk van een georganiseerde bende, hun kans schoon. Ze drongen de woning binnen en dwongen de vrouw volgens Marca om te vertellen waar de waardevolle spullen lagen. Daarbij werden rake klappen uitgedeeld. Langer dan vijf minuten zou de overval niet geduurd hebben.

Naar omstandigheden gaat het goed met de vriendin van Kluivert. Bij de inbraak zouden juwelen ter waarde van 200.000 euro zijn buitgemaakt. De geschrokken aanvaller is op de hoogte gebracht door zijn club en de politie en is van plan de wedstrijd tegen Mallorca 'gewoon' te spelen. Het duel begint donderdag om 19.30 uur. Bij een overwinning zet Valencia, dat afgelopen weekend met 1-0 won van Real Madrid, een grote stap richting handhaving.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Dean Kluivert (@justinkluivert)