Geraerts na remise bij Genk: Ben ik dan tevreden? Neen, Maar wel spirit getoond''

Geraerts na remise bij Genk: "Ben ik dan tevreden? Neen, Maar wel spirit getoond''

22 mei - 08:15 Laatste update: 08:22
6

Karel Geraerts zag Union SG tegen KRC Genk eindigen in een 1-1 remise. De trainer had gemengde gevoelens bij dit resultaat en kan niet wachten tot het duel met Royal Antwerp FC van volgende week zondag.

"Genk begon uitstekend, maar we reageerden goed met een viertal hele goede mogelijkheden", vertelde Geraerts aan Sporza over de veerkracht van Union en de kansen die onbenut bleven.

"Ben ik dan tevreden? Neen, maar de jongens hebben wel fighting spirit getoond", zei de T1, die zag dat het bij Union aan scherpte ontbrak, maar toch content is met de mentaliteit van de ploeg tijdens de match.

"Zondag wacht Antwerp in een beladen wedstrijd", aldus Geraerts, die uitkijkt naar zondag en zich beseft dat aankomende de match tegen Antwerp doorslaggevend kan zijn voor het kampioenschap van dit Jupiler Pro League-seizoen.

Terwijl Union zondag voetbalt tegen Antwerp, zal Club Brugge diezelfde dag een match spelen tegen KRC Genk. Genk moet hopen op een gelijkspel tussen Union en Antwerp om nog kans te maken op de titel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s