'Club Brugge wil shoppen in Chili en denkt aan komst van Aravena'

'Club Brugge wil shoppen in Chili en denkt aan komst van Aravena'

19-05-2023 20:30 Laatste update: 20:49
1

Club Brugge is druk bezig met de zoektocht naar versterking voor komend seizoen en speurt ver over de landgrenzen heen. Ook in Chili gaat het mogelijk shoppen en hoopt het Alexander Aravena daar weg te kunnen lokken.

Aravena is een twintigjarige flankaanvaller die momenteel uitkomt voor Universidad Catolica en daar één van de sterkhouders is. Met zes doelpunten en drie assists heeft hij zich ook in de kijker gespeeld van Club Brugge. Volgens Bola VIP wil Blauw-Zwart komende zomer dan ook een poging wagen om Aravena in huis te halen.

Er is echter flink wat concurrentie voor Aravena, die bij Universidad Catolica nog een contract heeft tot het einde van dit kalenderjaar. Zo worden ook AZ Alkmaar, Granada en Sunderland genoemd als potentiële bestemmingen voor de flankaanvaller.

Bij Club Brugge kan Aravena het mogelijk aankomende vertrek van Noa Lang en Tajon Buchanan opvangen. De Bruggelingen haalden ook al Michal Skoras in huis, maar kunnen bij het vertrek van beide spelers nog een extra flankaanvaller gebruiken.