Barcelona verbaast Koeman: Goede vriendjes, Messi komt denk ik niet terug

Barcelona verbaast Koeman: "Goede vriendjes, Messi komt denk ik niet terug"

16-05-2023 19:22 Laatste update: 19:26
1

Het verbaast Ronald Koeman dat FC Barcelona nog steeds met geld kan smijten. De kampioen van Spanje heeft grote schulden, iets wat de huidige bondscoach van Oranje zelf ook ondervond tijdens zijn jaar in Camp Nou.

"Ja, het verbaast me dat alles maar doorgaat", zegt Koeman bij ESPN. "Ze gaan het stadion renoveren en een heel jaar in Montjuïc, het Olympisch stadion, spelen. Het verbaast mij wat de club nog steeds financieel kan doen, terwijl ze zoveel schulden hebben."

Koeman zou Lionel Messi ook niet terughalen naar Barcelona, vanwege die financiële problemen. "Spelers moeten inleveren en accepteren contracten die normaal veel hoger zijn bij Barcelona. Messi zal ook niet voor honderd euro terugkomen."

Messi gáát ook niet terug naar Barça, verwacht Koeman. "Sergio Busquets gaat nu weg, van Jordi Alba is volgens mij ook niet zeker of hij blijft. En dat zijn wel heel goede vriendjes van elkaar. Dus het zou mij niet verbazen als ze met elkaar naar Inter Miami of Saudi-Arabië gaan en Messi toch niet terugkomt."