De Telegraaf over aanbod Antwerp op Bayern-verdediger Blind: 'Serieus overwogen'

De Telegraaf over aanbod Antwerp op Bayern-verdediger Blind: 'Serieus overwogen'

13-05-2023 11:35 Laatste update: 11:52
1

Daley Blind staat in de belangstelling van Royal Antwerp FC en dat is een serieuze optie. Een terugkeer van Daley Blind naar Ajax is momenteel niet aan de orde. Dat heeft vader Danny Blind vrijdagavond laten weten in het Nederlandse De Aftrap. Het contract van de verdediger van Bayern München loopt komende zomer af.

Management-adviseur Klaas-Jan Huntelaar van Ajax zou contact hebben gelegd met Blind volgens de Nederlandse krant De Telegraaf. Ook Royal Antwerp zou interesse hebben in de 101-voudig international en met Blind senior gesproken hebben over een eventuele overstap van zijn zoon naar België. Volgens De Telegraaf wordt het aanbod 'serieus overwogen'.

Diezelfde Blind senior was vrijdagavond te gast in een uitzending van De Aftrap, van NH Nieuws. "Er zijn wat mogelijkheden, dus die zijn we aan het bekijken", liet hij daar weten over de toekomst van zijn zoon, die waarschijnlijk niet in Amsterdam ligt. "Dat is op dit moment niet aan de orde, maar zeg nooit nooit in het voetbal."

Een transfer van Blind naar Antwerp zou een weerzien betekenen voor de verdediger met Marc Overmars, die destijds aan het roer stond van de technische directie bij Ajax.