'Hoefkens onderhandelt met Engelse club, Club Brugge moet ook vrezen'

'Hoefkens onderhandelt met Engelse club, Club Brugge moet ook vrezen'

12-05-2023 20:16
7

Na zijn vertrek bij Club Brugge kan Carl Hoefkens mogelijk toch aan de slag bij een andere club. De trainer voert momenteel onderhandelingen met een Engelse club en dat kan ook gevolgen hebben voor Club Brugge zelf.

Bij Het Laatste Nieuws weet men dat Hoefkens, die eerder in de belangstelling stond van STVV en KV Kortrijk, momenteel onderhandelt met een niet nader genoemde Engelse club in The Championship. Als die onderhandelingen goed uitdraaien, heeft Hoefkens ook een assistent nodig. Daarvoor denkt hij aan... Rik De Mil.

De interim-trainer nam na het ontslag van Scott Parker het roer over bij Club Brugge en wist meteen te overtuigen. Bij Club Brugge wil men dan ook graag langer door met De Mil als assistent, al is ook een kans als hoofdcoach niet uitgesloten. Al lijkt die kans voorlopig klein te zijn. Een vertrek blijft echter ook tot de mogelijkheden te behoren.

Het dagblad geeft aan dat De Mil wel gecharmeerd is van een uitdaging in het buitenland en een nieuwe samenwerking met Hoefkens ook ziet zitten. Beide heren kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden en zien het dan ook zitten om over de plas samen te werken.