Wanhoop bij Borussia Dortmund, Bellingham wijst monstersalaris af

Wanhoop bij Borussia Dortmund, Bellingham wijst monstersalaris af

09-05-2023 23:15
2

Jude Bellingham heeft het nieuwe en verbeterde contractvoorstel van Borussia Dortmund afgewezen. Die Schwarzgelben gooien alles in de strijd om het Engelse megatalent te behouden, maar Bellingham heeft naar verluidt al besloten naar Real Madrid te vertrekken, meldt BILD.  

De wanhoop neemt toe bij Dortmund nu een Bellingham-exit nadert en dat resulteert in een flinke contractaanbieding. De huidige verbintenis van Bellingham loopt in juni 2025 af en daar hoopt de nummer twee van de Bundesliga een jaar aan vast te plakken. De Engelsman kan jaarlijks veertien miljoen euro verdienen als hij bijtekent bij Dortmund, terwijl maximaal twintig miljoen euro in Madrid op hem wacht. Bellingham heeft naar verluidt al voor Real gekozen en wijst het aanbod van zijn huidige werkgever af.

Het Spaanse Marca pakte vorige week uit met het nieuws dat Bellingham naar Madrid zo goed als definitief was. De regerend Champions League-kampioen zou achter de schermen al vele maanden aan de komst van het Engelse goudhaantje hebben gewerkt. De deal betreft een bedrag tussen de 100 en 120 miljoen en bevat een contract dat tot medio 2029 geldt.