Messi klopt Verstappen en voedt Barça-geruchten na onderonsje met Lewandowski

Messi klopt Verstappen en voedt Barça-geruchten na onderonsje met Lewandowski

09-05-2023 09:04

Lionel Messi voelt zich vereerd nadat hij maandagavond bij de Laureus Awards in Parijs werd uitgeroepen tot de beste sporter van de wereld. De Argentijnse superster, die verkozen werd boven onder anderen Max Verstappen, had op het gala ook nog een onderonsje met Robert Lewandowski. 

Messi liet maandagavond naast Verstappen ook Paris Saint-Germain-teamgenoot Kylian Mbappé achter zich. Het zorgde voor een trots gevoel. "Ik keek even naar de namen van enkele legendes die me zijn voorgegaan. "Michael Schumacher, Tiger Woods, Rafael Nadal, Roger Federer, Usain Bolt, Lewis Hamilton, Novak Djokovic. Nu besef ik pas echt wat voor unieke eer dit is", aldus Messi bij de prijsuitreiking.

De 35-jarige aanvaller weet dat hij de prijs hem grotendeels toekomt vanwege de WK-winst met Argentinië. "Ik heb mijn grootste droom in vervulling zien gaan. Het heeft bijna mijn hele carrière geduurd, maar het is me toch gelukt om wereldkampioen te worden."

Onderonsje met Lewandowski
Messi, die in zijn dankwoord ook nog mooie woorden over had voor PSG, waarmee hij momenteel in de clinch ligt, had ook nog even een onderonsje met FC Barcelona-spits Robert Lewandowski. De Pool heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit met Messi zou willen spelen, iets wat wellicht staat te gebeuren. Tijdens het geamuseerde gesprek liet Lewa weten dat hij en zijn partner verliefd zijn op de stad, en vroeg Messi of hij in dezelfde wijk woont als waar hij een huis heeft.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!