Boeckx onthult plan van RSC Anderlecht met Verbruggen en Van Crombrugge

Boeckx onthult plan van RSC Anderlecht met Verbruggen en Van Crombrugge

07-05-2023 23:00
3

Voor RSC Anderlecht is het seizoen afgelopen en kan het zich voorbereiden op volgend jaar. Het is nog de vraag wie er dan in doel zal staan bij de Brusselaars. Voormalig doelmannentrainer Frank Boeckx onthult een tipje van de sluier.

In doel is bij Anderlecht momenteel Bart Verbruggen de nummer één nadat hij Hendrik Van Crombrugge uit doel kon verdrijven. De kapitein van paars-wit werd naar de bank verdreven en kreeg te horen dat hij mocht vertrekken. Nu valt nog af te wachten wat er gaat gebeuren.

Volgens Boeckx zal veel afhangen van de vertrekkers bij Anderlecht. Hij geeft bij MidMid aan dat het bij paars-wit in principe de bedoeling is om één van de twee pionnen te laten vertrekken. Als Verbruggen een transfer versiert, mag Van Crombrugge andere oorden opzoeken.

Veel zal dus afhangen of er topclubs ook voldoende geld op tafel willen leggen voor Verbruggen, die al werd gelinkt aan flink wat grote clubs. Afgelopen winter werd Van Crombrugge ook in verband gebracht met Nottingham Forest, maar die transfer ging niet door.