UPDATE: Geruchtenmolen draait overuren, Kent nu gelinkt aan Anderlecht en Antwerp

UPDATE: Geruchtenmolen draait overuren, Kent nu gelinkt aan Anderlecht en Antwerp

05-05-2023 10:31 Laatste update: 11-05-2023 18:27
33

Club Brugge speurt nu al naar de nodige versterkingen en hoopt op flink wat positief nieuwe aanwinsten in huis te kunnen halen. Zo wordt ook Ryan Kent nu genoemd als potentiële aanwinst.

Kent werd in het verleden al gelinkt aan een transfer naar Club Brugge, maar koos in 2019 voor een transfer naar Rangers FC. Daar kende hij een bijzonder succesvolle periode, maar heeft hij een aflopend contract dat hij niet wil verlengen.

Volgens Engelse media hoopt Club Brugge daar nu van te kunnen profiteren. Ook Burnley FC was even geïnteresseerd, maar Vincent Kompany heeft voor andere opties gekozen. Daarnaast denken ook FC St Pauli en Fenerbahçe aan de komst van de 26-jarige Engelse flankaanvaller.

Kent kwam dit seizoen 44 keer uit voor Rangers, waarin hij goed was voor drie doelpunten en tien assists. Bij Club Brugge moet hij de concurrentie aangaan met onder andere Michal Skoras, Andreas Skov Olsen, Noa Lang en Tajon Buchanan, al staan die laatste twee op het punt om te vertrekken.

Update: Zoals zo vaak bij een mogelijke target van een Belgische club worden nu ook andere Jupiler Pro League-teams gelinkt aan de speler. Het was al geweten dat Club Brugge Kent op het oog had. Volgens Dailyrecord zouden ook RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC nu in gesprek zijn met Kent. Wij houden het voorlopig bij een vaag gerucht.