'Lille OSC wil shoppen bij laagvlieger en gaat voor pion van Eupen'

'Lille OSC wil shoppen bij laagvlieger en gaat voor pion van Eupen'

04-05-2023 18:10

KAS Eupen wist zich op de laatste speeldag van de reguliere competitie nog te verzekeren van behoud en speelt volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League. Toch staat er heel wat te gebeuren bij de club en dreigt Eupen ook enkele pionnen te zien vertrekken.

Eerder kondigde Stef Peeters al aan dat hij de club zal verlaten en ook Sime Prevljak zoekt andere oorden op. Daarnaast staat ook Konan N'Dri op het punt om te vertrekken. De Ivoriaan kan namelijk een opvallende stap richting Lille OSC zetten.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde L'Equipe heeft de Franse topclub het vizier gericht op N'Dri, die bij Lille het vertrek van Jonathan Bamba zal moeten opvangen. Bij Lille is men helemaal overtuigd van de 22-jarige Ivoriaan, die bij Eupen dit seizoen goed was voor zeven doelpunten en vijf assists in 34 partijen.

Bij Eupen staat men ook niet weigerachtig tegenover een vertrek van N'Dri, die de club nog wat geld moet opleveren. Naar verluidt verlangt Eupen een bedrag van minstens 2 miljoen euro voor de flankaanvaller.