Verhuurde Wellenreuther (RSC Anderlecht) heeft opties, 'Interesse uit Bundesliga'

Verhuurde Wellenreuther (RSC Anderlecht) heeft opties, 'Interesse uit Bundesliga'

02-05-2023 22:45
4

Timon Wellenreuther heeft een heel duidelijk beeld over zijn toekomst bij Feyenoord. De Duitser speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord en kwam over van RSC Anderlecht. Wellenreuther heeft een optie tot koop in het huurcontract tussen Anderlecht en de Rotterdammers, maar hij verklapt dat hij ook de definitieve overstap naar de Bundesliga kan maken.

In gesprek met de Duitse tak van Sport1 vertelt Wellenreuther over de mogelijkheden. "Er zijn mogelijkheden om komende zomer de overstap te maken naar de Bundesliga. We zijn bekend met de belangstelling, want mijn wedstrijden bij Feyenoord waren natuurlijk niet alleen in Nederland te zien. Ik heb nog een jaar een contract bij Anderlecht, maar Feyenoord heeft natuurlijk ook een koopoptie."

Over één ding is Wellenreuther wel glashelder voor komende zomer. "Absoluut ga ik me in de zomer niet meer laten uitlenen. Ik blijf nu vast bij een club. Vanuit Duitsland is er alleen interesse uit de Bundesliga, dus ik wacht af wat er gaat gebeuren."

Wellenreuther zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij Schalke 04. Die club staat op de rand van degraderen, maar of de doelman daar terug zal keren verklapt hij niet. "Ik zal altijd luisteren naar aanbiedingen van Schalke 04. Laten we hopen en duimen dat ze er in ieder geval in blijven."