Mundo Deportivo: ‘Barça identificeert Carrasco als transferprioriteit’

Mundo Deportivo: ‘Barça identificeert Carrasco als transferprioriteit’

01-05-2023 20:29 Laatste update: 06-05-2023 16:12
1

FC Barcelona wil aankomende zomer Yannick Carrasco in huis halen. Er is alleen een probleem, de Catalanen beschikken momenteel over onvoldoende financiële middelen om de Rode Duivel te kopen. Barcelona zou daarom nu inzetten op een ruildeal.

Carrasco heeft nog maar een contract tot medio 2024 bij Atlélito Madrid. Indien de winger zijn contract niet verlengt, wil de club deze zomer meewerken aan een transfer om alsnog iets te vangen voor onze 29-jarige landgenoot.

Barcelona zou een akkoord hebben met Atlético Madrid om Carrasco in de zomer over te nemen voor 20 miljoen euro. Volgens het Spaanse Sport heeft Barcelona dat geld evenwel niet beschikbaar. Vooral Xavi vindt dat erg, want de trainer van Barcelona vindt Carrasco de ideale versterking voor de linkerkant.

Pablo Pinto van DaZN meent nu dat Barcelona voorstander zou zijn van een ruildeal.De Spaanse koploper wil geen geld betalen aan Atlético Madrid, maar wel Ferran Torres naar de Spaanse hoofdstad sturen. Torres ruilde in de zomer van 2022 Manchester City in voor Barcelona.

Update: Volgens het Spaanse Mundo Deportivo zal FC Barcelona komende zomer vol voor Yannick Carrasco gaan. De Rode Duivel zou de transferprioriteit zijn van de Catalanen. Ook een terugkeer van Aubameyang en Messi worden genoemd.