Doku over zijn sterke vorm

Rode Duivel Doku over sterke vorm: “Goede cijfers, dan vinden mensen je beter”

1 mei om 19:30

Jérémy Doku, de 20-jarige rechtsbuiten van Stade Rennes, laat van zich horen nadat hij zichzelf meerdere malen in de schijnwerpers heeft gespeeld in de Franse Ligue 1. Onze landgenoot is de laatste wedstrijden niet te houden en vertelt over zijn goede vorm.

Doku was in zijn laatste wedstrijd voor Stade Rennes weer beslissend, de Rode Duivel bleek onhoudbaar voor de verdediging van Angers SC en wist twee keer het net te vinden. Stade Rennes won uiteindelijk met 4-2 van Angers. Doku heeft in zijn laatste drie wedstrijden voor Stade Rennes vier keer gescoord.

Doku vertelt na de wedstrijd tegen Angers dat hij nog niet in zijn beste vorm steekt. “Ik ben gewoon beslissender en als je goeie cijfers voorlegt, vinden de mensen je beter. Zo werkt voetbal nu eenmaal”, citeert Het Belang van Limburg Doku.

Doku besloot om zijn doelpunt zaterdag op een vergelijkbare manier te vieren zoals Romelu Lukaku dat ook doet. Hierop wordt Doku gevraagd of het op die manier de bedoeling is dat zij iedereen die hen onheus aanpakt, het zwijgen opleggen. “Ach, ik ben mentaal sterk. Sinds ik klein ben heb ik van alles meegemaakt, maar ik sta hier toch nog steeds”, besluit Doku.