Rode Duivel Doku sterk in vorm bij Stade Rennes, twee doelpunten tot gevolg

Rode Duivel Doku sterk in vorm bij Stade Rennes, twee doelpunten tot gevolg

01-05-2023 10:05 Laatste update: 11:42
5

Rode Duivel Jérémy Doku laat zich steeds meer gelden in de Franse Ligue 1. Waar Doku zich eerst vooral liet zien met zeer vaardige dribbels en acties, is Doku nu steeds vaker ook beslissend voor de goal. De 20-jarige Rode Duivel hielp Stade Rennes zondag aan de overwinning met twee doelpunten, het werd 4-2 tegen Angers.

Het sterke veldspel gemixt met beslissende momenten zorgt ervoor dat Doku ook door de Franse media erkend wordt voor zijn prestaties. De Franse krant l’Equipe beloonde het optreden van Doku tegen Angers met een 8.

Twee weken geleden stonden Stade Rennes en Rode Duivel Doku tegenover Stade Reims, in die wedstrijd was Doku ook al goed voor twee doelpunten. Destijds werd er met 3-0 gewonnen door Stade Rennes.

Op deze manier begint Doku als doelpuntenmaker aardig op schot te raken. De rappe buitenspeler heeft dit seizoen zes keer weten te scoren en leverde tot nu toe twee assists af. Doku was onderdeel van de eerste selectie van de Rode Duivels onder leiding van bondscoach Domenico Tedesco, op deze manier speelt Doku zich weer in de kijker bij Tedesco.