Marcelin (Cercle) na zeldzame basisplaats tegen Standard: “Het is wat het is”

Marcelin (Cercle) na zeldzame basisplaats tegen Standard: “Het is wat het is”

01-05-2023 18:15
4

Cercle Brugge en Standard wisten zaterdag niet te scoren in het Jan Breydel stadion. De ploegen hielden elkaar in evenwicht, bij Cercle nam Jean Harisson Marcelin de plaats van Jesper Daland over in de achterhoede. Daland werd gespaard door hoofdtrainer Miron Muslic, hierdoor kreeg Marcelin weer een kans in de basis bij Cercle.

Het was weer even geleden voor de 23-jarige Fransman Marcelin dat hij aan de aftrap verscheen namens Cercle Brugge. Marcelin reageert op zijn beperkte speeltijd bij de club. “Ik kan niet zeggen dat ik daar vrede kan mee hebben, dat zou gelogen zijn. Ik kan alleen hopen dat ik mijn coach vandaag overtuigd heb van mijn waarde voor het team”, vertelt Marcelin aan Het Laatste Nieuws.

Marcelin werd in 2020 nog voor 10 miljoen overgenomen door AS Monaco van AJ Auxerre, maar kan bij Cercle Brugge niet op een basisplaats rekenen. “Het is wat het is, meer dan mijn best kan ik niet doen. Nu moeten we zondag in Westerlo winnen, als we nog voor dat Europees ticket willen mee bikkelen”, besluit Marcelin.

Marcelin zijn huurperiode bij Cercle Brugge loopt nog tot deze zomer, waarna hij waarschijnlijk zal terugkeren naar Monaco. De wedstrijd tegen Standard in de European Play-Offs was de zestiende wedstrijd waarin Marcelin dit seizoen in de Jupiler Pro League in actie kwam namens Cercle.