Rode Duivel Lukebakio had na interland tegen Zweden goed gevoel

Rode Duivel Lukebakio: "Na de interland tegen Zweden had ik gevoel: Eindelijk!"

1 mei om 09:20

Dodi Lukebakio kreeg de kans om te starten in de basis van de Rode Duivels tijdens de eerste duels van Bondscoach Domenico Tedesco. Dat waren succesvolle duels met een 3-0 winst op Zweden en een 3-2 winst op Duitsland. De aanvaller spreekt zich uit over de ervaring om voor de Rode Duivels in actie te komen.

"Ze ontdekken me nu pas bij de Rode Duivels", vertelde Lukebakio aan Sporza

"Zelf had ik na Zweden een gevoel van: eindelijk! Tot dan had ik niet echt het gevoel dat ik ooit een echte kans had gekregen", zei de aanvaller die niet aanwezig was bij het WK in Qatar omdat de toenmalige bondscoach, Roberto Martinez, Lukebakio niet selecteerde.

De aanvaller wil echter niet te lang bilijven hangen in dat gevoel en doorpakken. "Ik focus enkel op de zaken die ik kan controleren", aldus Lukebakio die gedreven is om de komende tijd voor de Rode Duivels te presteren.

De aanvaller speelde dit seizoen in de Bundesliga 29 wedstrijden en wist 11 doelpunten te maken en 2 assists te geven. Daarnaast speelde Lukebakio ook in de DFB-Pokal waarin hij in 1 wedstrijd 1 keer wist te scoren.