Aanschuiven in de rij voor Openda: 'Ook Arsenal en AC Milan tonen interesse'

Aanschuiven in de rij voor Openda: 'Ook Arsenal en AC Milan tonen interesse'

29-04-2023 11:20
6

Het heeft er alle schijn van dat Loïs Openda een toptransfer gaat maken tijdens de komende transferperiode. De Rode Duivel schiet met scherp bij RC Lens en dat is de buitenlandse clubs niet ontgaan. Internazionale werd al nadrukkelijk genoemd, maar nu zijn daar nog enkele fraaie gegadigden bovenop gekomen.

Ook de stadsrivaal van Inter, AC Milan, heeft een oogje laten vallen op Openda, weet transferspecialist Ekrem Konum. Daar blijft het niet bij. Als Openda een voorkeur heeft voor de Premier League, hoeft dat geen probleem te betekenen. Daar staat hij in het boekje bij Aston Villa en zelfs Arsenal FC, dat nog steeds meedingt naar de Engelse landstitel.

De interesse is niet vreemd, want die heeft de 23-jarige Openda vooral zelf opgewekt. In zijn eerste seizoen bij Lens heeft onze landgenoot zich moeiteloos aangepast aan de Ligue 1. Momenteel staat hij op zeventien competitietreffers, met ook nog eens drie assists erbij. Mede daardoor dingt Lens nog steeds mee naar een Champions-League-ticket. De club staat nu derde.