Afscheidnemende Haroun krijgt mooie berichten: 'Grote meneer, capi forever!'

Afscheidnemende Haroun krijgt mooie berichten: 'Grote meneer, capi forever!'

26-04-2023 19:19

Faris Haroun heeft de knoop doorgehakt. Op zijn 37e hangt de centrale middenvelder zijn schoenen aan de haak, maakte hij dinsdag bekend. De voorbije jaren groeide hij uit tot een publiekslieveling bij Royal Antwerp FC. Dat zijn vriend én vijand niet vergeten.

Hoewel Haroun in zijn jongere jaren bij Beerschot actief was en voordien ook meer dan honderd wedstrijden voor KRC Genk had betwist, zal hij waarschijnlijk het meest herinnerd worden aan zijn Antwerp-periode. Sinds 2017 staat hij onder contract op de Bosuil. 127 duels later is het tijd voor zijn einde als speler, al belooft hij wel nog aan boord te blijven bij The Great Old in een andere rol.

Sinds het nieuws van zijn afscheid zijn er een heleboel berichten binnengestroomd. Die wil Antwerp het grotere publiek niet besparen. Uiteraard bedanken zijn ploeggenoten hem voor bewezen diensten, net als bekende fans zoals Alexander Hendrickx en Tourist Le MC. Ex-teammaat Geoffry Hairemans is Haroun evenmin uit het oog verloren. Samen bewerkstelligden zij de promotie van Stamnummer Eén naar het hoogste niveau. 'Grote meneer, Haroun! Capi forever', schrijft de linkspoot van KV Mechelen.