'Club Brugge laat oog vallen op KV Kortrijk-middenvelder Kadri'

'Club Brugge laat oog vallen op KV Kortrijk-middenvelder Kadri'

26-04-2023 14:45 Laatste update: 15:29
17

Het seizoen zit er nog niet op, maar Club Brugge is al concreet voor Abdelkahar Kadri (22). Blauw-Zwart wil de KV Kortrijk-middenvelder overnemen, maar mogelijk is het bedrag dat Club daarvoor moet neertellen een belemmering. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De aanvallende middenvelder maakte dit Jupiler Pro League-seizoen een sterke indruk en scoorde ook in de thuiswedstrijd tegen Club Brugge dit seizoen (1-0). Ook kwam Kadri recentelijk uit voor het nationale team van Algerije in de match tegen Niger.

De Kerels zouden open staan voor onderhandeling met Blauw-Zwart, maar de middenvelder heeft wel een driejarige contract lopen bij KV Kortrijk. Daarnaast heeft de vorige club van Kadri, Paradou AC, recht op een deel van de transferinkomsten voor de begeerde middenvelder. De kans is dus aanwezig dat Club Brugge een flinke som moet neertellen om Kadri binnen te halen.

Kadri speelde dit seizoen slechts 16 Jupiler Pro League-matchen voor KV Kortrijk, vanwege een knieblessure. Tijdens deze matchen kwam de middenvelder 4 maal tot scoren en 1 maal tot een assist.