Cachbach na degradatie Seraing: Ik heb spelers zien huilen in de vestiaire

Cachbach na degradatie Seraing: "Ik heb spelers zien huilen in de vestiaire"

25 april - 15:25 Laatste update: 15:54
1

Voor RFC Seraing zit er komend seizoen geen Jupiler Pro League in. De club degradeerde samen met KV Oostende en Zulte Waregem. Middenvelder Mathieu Cachbach vertelde over de klap voor zijn team.

"Ik vond dat we nog goed aan het seizoen begonnen waren, met onder meer een overwinning in de derby tegen Standard, maar al te vaak hebben we onnodig punten laten liggen", vertelde Cachbach aan Het Laatste Nieuws.

Naarmate het seizoen vorderde, werd steeds duidelijker dat het een moeilijke opdracht zou worden, zeker omdat er drie zakkers waren en wij een klein budget hadden, zei Cachbach over behoud in de Jupiler Pro League dat steeds uitdagender werd.

"Ook al zie je het aankomen, toch blijft het pijnlijk eenmaal het doek valt: ik heb spelers zien huilen in de vestiaire. Het zegt alles over onze betrokkenheid", aldus de middenvelder over de klap die het team kreeg nadat degradatie definitief werd.

Seraing eindigde onderaan in de Jupiler Pro League met 20 punten uit 34 wedstrijden. Nummer 17 Zulte Waregem degradeert ook, maar eindige maar liefst 7 punten hoger.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s