Kums baalt bij KAA Gent: “Een van grootste teleurstellingen uit carrière”

Kums baalt bij KAA Gent: “Een van grootste teleurstellingen uit carrière”

24-04-2023 16:46
18

KAA Gent en Sven Kums balen als een stekker. De Buffalo’s hebben zich niet kunnen plaatsen voor de Champions Play-Offs. De teleurstelling is enorm.

Kums steekt zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. “Dit is een van de grootste teleurstellingen uit mijn carrière, baalde Kums. We waren zó nerveus. De eerste twintig minuten zaten we goed in de match, maar dan kreeg Oostende twee kansen die ons deden twijfelen.”

De stress sloeg toe bij KAA Gent. “We trapten de bal heel vaak weg, hielden de bal niet in de ploeg. Eerlijk? Ik heb geen idee wat er gebeurde. Dit valt niet te verklaren. Het was een mirakel dat het bij rust slechts 0-0 stond, maar dan was er nog niets verloren”, citeert Het Laatste Nieuws.

En dan ging het volledig mis. “In de tweede helft liep het echter volledig fout. We hadden het nooit zo ver mogen laten komen. Dit kon een mooie week worden. Wel, het is een rotweek geworden. Ik denk dat we onze plaats in play-off 1 verdienden, maar op basis van deze wedstrijd verdienen we het niet.”