Spurs krijgt ongezien pak slaag, West Ham zet elan na KAA Gent verder

23-04-2023 17:15

In de Premier League werden er vandaag nog twee wedstrijden afgewerkt. West Ham United haalde na de match tegen KAA Gent (4-1) opnieuw uit. Bournemouth werd met 0-4 opzijgezet. Tottenham kreeg dan weer een ongezien pak slaag van Newcastle: 6-1.

West Ham United had geen moeite met Bournemouth. In de eerste helft was de wedstrijd al beslist en stond het 0-3 voor. Antonio, Paqueta en Rice waren de doelpuntenmakers. Na rust deed Fornais er nog eentje bij. Ook opmerkelijk: er waren acht verschillende doelpuntenmakers en assistgevers.

Tottenham stond na twintig minuten al 5-0 in het krijt op het veld van Newcastle. Murphy, Joelinton, opnieuw Murphy en twee keer Isak zorgden voor een ongeziene start van de thuisploeg. Vlak na rust deed Harry Kane nog iets terug, maar Wilson zorgde uiteindelijk voor het slotakkoord: 6-1.