Riemer overtuigt niet helemaal bij Anderlecht: Je kan hem zelfs weer ontslaan

Riemer overtuigt niet helemaal bij Anderlecht: "Je kan hem zelfs weer ontslaan"

22-04-2023 19:19
43

Na het ontslag van Felice Mazzu koos men bij RSC Anderlecht voor Brian Riemer, die bij paars-wit voor verbetering gezorgd lijkt te hebben. Jan Mulder en Marc Degryse zijn toch niet helemaal overtuigd van de Deense coach.

Riemer wist Anderlecht naar de kwartfinales van de Conference League te leiden, waarin de Brusselaars onderuit gingen tegen AZ. In de competitie blijft het echter moeite hebben om punten te sprokkelen en is het nog steeds niet zeker van deelname aan de Play-Offs. Mulder en Degryse zijn dan ook nog niet helemaal overtuigd.

"Aan de hand van de statistieken kun je Riemer zelfs weer ontslaan. Hij doet niet beter dan Mazzu", geeft Mulder aan in Het Laatste Nieuws. Ook Degryse ziet dat de resultaten niet serieus verbeterd zijn onder Riemer. "Terwijl hij met Slimani een betere spits heeft gekregen dan Silva. Plus Dreyer", klinkt het.

De kans dat Riemer na het seizoen ook vertrekt bij Anderlecht is echter zo goed als onbestaande. De Deense trainer lijkt toch nog zeker tot het begin van komend seizoen te krijgen om voor beterschap te zorgen bij paars-wit.