Geraerts over seizoenseinde Union: Voel me hier heel goed, is zacht uitgedrukt

Geraerts over seizoenseinde Union: "Voel me hier heel goed, is zacht uitgedrukt"

19-04-2023 13:35
3

Union SG draait een ijzersterk seizoen onder leiding van Karel Geraerts. Hoofdtrainer Geraerts doet nog mee om de landstitel van de Jupiler Pro League en staat in de kwartfinale van de Europa League tegenover Bayer Leverkusen. Geraerts vertelt over zijn succesvolle seizoen bij Union.

Geraerts vertelt over de knappe prestaties van Union dit seizoen. “Iedereen mag tevreden zijn over wat we al verwezenlijkt hebben, dat ben ik ook, maar tegelijk is er de ambities om het op alle niveaus zo goed mogelijk te doen”, citeert Het Nieuwsblad Geraerts.

Geraerts vertelt verder dat er bijzondere prestaties geleverd worden dit seizoen, maar dat het seizoen nog anderhalve maand duurt. “We komen nu in een beslissende fase”, vertelt Geraerts. Union staat net voor de Champion’s Play-Offs vlak achter koploper KRC Genk en kan donderdagavond de halve finale van de Europa League bereiken.

Geraerts heeft een contract bij Union voor onbepaalde duur, maar zijn naam wordt steeds vaker gelinkt aan verschillende clubs. “Op dit moment is mijn prioriteit het seizoenseinde, we kunnen nog iets heel erg moois neerzetten. Maar het is zeker zo dat ik me hier heel goed voel, dat is nog zacht uigedrukt”, besluit Geraerts.