Titelstrijd in 1B blijft bijzonder spannend na remise tussen Beveren en RWDM

16-04-2023 19:20
5

De titelstrijd in de Challenger Pro League is nog lang niet voorbij. RWDM kon in eigen huis uitdager SK Beveren een klap uitdelen, maar is er niet in geslaagd te winnen: 1-1.

In een bijzonder zenuwachtige partij kregen we aanvankelijk amper kansen te zien en kwam het eerste echt grote gevaar pas voor de rust na een poging van El Ouahdi, die de keeper niet wist te verschalken.

Meteen na de rust ging RWDM wel stevig op zoek naar die voorsprong en zag het dat al snel beloond worden met een kopbaldoelpunt van Le Joncour. RWDM op rozen, al was de vreugde van korte duur. Niet veel later kon bij een gelijkaardige fase Vukotic de bordjes weer op gelijke hoogte brengen.

Alles te herdoen voor RWDM, dat opnieuw zocht naar de voorsprong, maar niet meer voorbij de doelman van Beveren geraakte. Het bleef 1-1, waardoor het verschil tussen de twee ploegen één punt blijft.